Revolutionaire oplossing voor het verplaatsen van aluminium profielsystemen

De nieuwe Blickle wielen geschikt voor aluminium profielen zijn flexibel, veelzijdig en gebruiksvriendelijk

Aluminium profielsystemen zijn onmisbaar geworden in de moderne machine-, installatie- en apparatenbouw. Blickle heeft nu, speciaal voor aluminium profielen, wielen ontwikkeld die het mogelijk maken om deze systemen voort te bewegen. De gloednieuwe Blickle wielen voor aluminium profielen zijn flexibel, veelzijdig en gebruiksvriendelijk.

De ingenieurs van Blickle hebben een uitgebreid standaard aanbod ontwikkeld van wielen voor aluminium profielen die geschikt zijn voor tal van toepassingen. De basis van deze ontwikkeling zijn twee speciaal ontworpen bevestigingsplaten die bijna universeel aan elk profiel aangepast kunnen worden. Dit innovatieve ontwerp is een combinatie van eenvoud en functionaliteit. Het standaard assortiment omvat verschillende industriële wielen zoals bokwielen of zwenkwielen met of zonder rem.

Blickle biedt bovendien oplossingen voor omgevingen waar elektrostatische lading vermeden moet worden. De elektrisch geleidende wielen voor aluminium profielen garanderen niet alleen maximale veiligheid tijdens transport, maar zijn ook uiterst betrouwbaar.