Over Blickle

Familiebedrijf in wielen sinds 1953

Van een kleine ambachtelijke onderneming tot een van de toonaangevende fabrikanten van wielen wereldwijd: dat is ons verhaal. Sinds 1953 is onze visie heel eenvoudig: voor elke toepassing het beste wiel ontwikkelen. Met goede ideeën, een hoge innovatiekracht, competentie in materialen en technologie, werken we altijd om aan de eisen te voldoen. Bij Blickle worden traditie en innovatieve geest gecombineerd – een familiebedrijf dat zijn wortels kent en tegelijkertijd wereldwijd verbonden is.

Wereldwijde aanwezigheid

Wij zetten de wereld in beweging. Wij hechten overal ter wereld veel belang aan onze aanwezigheid en een goede, snelle klantenservice. Voor u op locatie

Made by Blickle

Wij produceren en ontwikkelen zelf – vanaf het begin. Op die manier hebben wij de volledige controle over kwaliteit en levertermijnen, kunnen wij milieuvriendelijk produceren, maar kunnen wij ook snel en flexibel inspelen op vereisten van klanten en van de markt. Dat is de basis van ons succes.

Polyurethan-Gießen 

Why Blickle

Als je een toonaangevend marktleider wil zijn, moet je steeds beter worden. En wij willen de beste zijn. Voor u. Voor uw succes. Wij willen voor u een oplossingspartner, dienstverlener en succesfactor zijn.


Kundenservice bei Blickle 

Blickle bedrijfsfilm

Kan het wiel opnieuw worden uitgevonden?

Bij Blickle doen we dit elke dag opnieuw.

Evenementen & beurzen

Wij zijn vertegenwoordigd op beurzen over de hele wereld om onszelf en onze producten te introduceren. We kijken ernaar uit u bij een van onze stands te mogen verwelkomen!
Motek
Messepiazza 1, 70629 Stuttgart
Stuttgart, Germany
Hal 3 Stand 3428

Blickle News

Of het nu gaat om nieuwe producten, toepassingsvoorbeelden of algemene informatie – Blickle is voortdurend in beweging. Ontdek hier de meest recente informatie over het bedrijf.
Blickle Jaaroverzicht 2022

Jaaroverzicht 2022

Begin 2022 hoopten we na de uitzonderlijke Corona-jaren terug te keren naar het normale en naar een stabielere economie.
Reinhold Blickle

Blickle Klantentevredenheidsonderzoek 2022

"Wij meten het succes van ons werk af aan de tevredenheid van onze klanten. Tevreden klanten zijn voor Blickle van doorslaggevend belang en een voortdurende motivatie", benadrukt Reinhold Blickle, CEO van Blickle Räder+Rollen GmbH u. Co. KG.