Welkom bij Blickle wielen en zwenkwielen

Familiebedrijf sinds 1953

Al decennia lang een van de toonaangevende fabrikanten van wielen en zwenkwielen, en om dat te blijven is oud en nieuw nodig: betrouwbaarheid en innovatie. Blickle produceert sinds 1953 kwalitatief hoogwaardige wielen en zwenkwielen, en is een van de grootste wereldwijd op het gebied van volume, assortiment en kwaliteit.

Onze taak is eenvoudig: Voor elke toepassing het beste wiel en het beste zwenkwiel te ontwikkelen. Wij vinden het wiel elke dag opnieuw uit – met goede ideeën, een hoge innovatiekracht, competentie in materialen en productietechnologie, lateraal denken, vele jaren ervaring en gemotiveerde, toegewijde medewerkers.

Het hoofdkantoor in het Zwabische Rosenfeld weerspiegelt de band met Duitsland en daarmee met kwaliteit: Op basis van geavanceerde productietechnologie met een hoge mate van automatisering. Blickle staat wereldwijd voor hoogwaardige, duurzame en onderhoudsvrije wielen en zwenkwielen ‘Made in Germany’.

Wereldwijde aanwezigheid

De internationale Blickle-Groep heeft vandaag de dag zo'n 1.300 medewerkers in dienst. Daarvan werken er meer dan 900 op het hoofdkantoor in Rosenfeld. Bovendien heeft Blickle 21 verkoopkantoren in Europa, Noord-Amerika, Azië en Australië en exclusieve vertegenwoordigingen met goedgevulde magazijnen in meer dan 120 landen over de hele wereld. Onze toewijding aan het milieu is in 2012 in de vorm van ISO-certificering 14001 bevestigd. De positie van Blickle als vooruitstrevend en milieubewust bedrijf werd met het voldoen aan deze standaard nogmaals bekrachtigd.

De productfinder van Blickle

Blickle ErgoMove®

Ergonomic and safe e-mobility solutions for every working person
Kontakt icon
Heeft u advies nodig?

0032 3 828 0154

 

Onze binnen- en buitendienst staat tot uw beschikking. U kunt ons bellen.

 

Of gebruik ons contactformulier.

Blickle bedrijfsfilm

Neem een kijkje achter de schermen en zie wat Blickle maakt. We nemen u mee op een rondleiding door alle afdelingen van het bedrijf.

Kan het wiel opnieuw worden uitgevonden?

Bij Blickle doen we dit elke dag opnieuw.

Blickle News

U vindt het laatste nieuws over de Blickle wielen en zwenkwielen in onze Nieuwsrubriek. Nieuwe productontwikkelingen, evenementen, beurzen – hier mist u niets!

Blickle schaut positiv in die Zukunft.

70 jaar Home of Mobility

Blickle viert haar 70-jarig jubileum
Demonstratie van verschillende testwagens in het Experience Centre

Nieuw Blickle Experience Center geopend

De officiële opening van het nieuwe Blickle kantoorgebouw markeerde ook de opening van het Blickle Experience Center.

Evenementen & beurzen

Wij zijn vertegenwoordigd op beurzen over de hele wereld om onszelf en onze producten te introduceren. We kijken ernaar uit u bij een van onze stands te mogen verwelkomen!
Sepem Colmar 2024
Parc de expositions de Colmar Avenue de la Foire aux Vins 68000 Colmar France
Colmar, France
Hal 3 Stand D306
Blickle vergadersituatie

Carrière bij Blickle

Vind nu de juiste baan

Competentie kent geen landsgrenzen

Productie: Duitsland. Vertegenwoordiging: in de hele wereld.