Wereldwijde aanwezigheid

Blickle wielen en zwenkwielen wereldwijd

Dankzij een wereldwijd verkoopnetwerk zijn producten van Blickle "Made in Germany" overal verkrijgbaar waar de klanten maar willen. In 18 eigen verkoopfirma's in Europa, Amerika, Azië en Australië en met verdelers in 120 landen zorgen geschoolde commerciële en technische krachten voor aanwezigheid en service bij de klant. 

Informatie over producten en diensten van Blickle kan via het internet in 28 verschillende talen worden opgeroepen. Ook de algemene catalogus van Blickle is momenteel beschikbaar in 21 verschillende talen.


Dankzij een optimale organisatie van onze magazijnen en een wereldwijd IT-netwerk tussen alle vestigingen zijn wij in staat om snel op bestellingen te reageren.  Dankzij een snelle en betrouwbare logistiek bereiken de producten van Blickle steeds op tijd hun bestemming. Blickle is uw betrouwbare partner – wereldwijd.
                                    
Blickle verkoopfirma's vindt u in de volgende landen. Wanneer uw land niet in de lijst staat, kunt u via Zoeken naar internationale contactpersonen de Blickle-vestiging vinden die voor uw land verantwoordelijk is.